Produkter

WiseCam 1
Klart overblik over kloaksystemet

WiseCam 1 er et overvågningskamera til kloakken og anvendes til at fastlægge, hvor i rørsystemet, der forekommer rotter.

Kameraet anvendes før og efter bekæmpelse med WiseTrap og giver brugerne klart overblik over resultatet af bekæmpelsen.

Det kan også med fordel anvendes til alle andre typer overvågningsopgaver i kloakbrønden.

WiseCam 1 udsender infrarødt lys og optager i fuld mørke og optager aktiviteten i bunden af brønden.
Placeringen i toppen af brønden lige under dækslet, gør det nemt og hurtigt at komme til kameraet og at skifte hukommelseskortet, der indeholder op til 3 døgns optagelser.

 

 

Rottespærer

Hvis du vil undgå at rotterne har fri adgang til din bolig.

Rottespæreren monteres i brønden udenfor huset og kan monteres i både afløbs- og tilløbsretningen

 

 

 

 

 

 

Serviceaftaler
Vi kan nu tilbyde rottesikring. Rottesikring indebærer blandt andet at vi stiller giftstationer op og servicere dem. Vi servicerer dem som reelt 5 gange om året, eller hvad der bliver lavet af aftaler i serviceaftalen. Vi er jeres lokale bekæmper, og ikke en landsdækkende kæde.

Her vist 2 typer af giftstationer

Rottegiftstationer bruges som depoter ved sikring af ejendomme og fabrikker mod indtrængen af rotter og mus. Giftstationen er fremstillet af galvaniseret plade og har målene: Længde 33 cm, bredde 21 cm, højde 10 cm. I begge gavlender er der et rundt hul, diameter ca. 6 cm, hvilket lige er stort nok til, at en stor gnaver f.eks. brun rotte kan komme igennem. Giftstationen er indvendigt forsynet med skillerum, der sikrer fastholdelse af gnavermidlet. Samtidig skaber disse skjul, så gnaverne kan sidde i fred og ro og æde af den udlagte gift.
Rottegiftstation camoufleret som en sten. Til anvendelse hvor man ikke ønsker synlige rottekasser, f.eks. ved restauranter o. lign. steder.

Vi kan også tilbyde andre ting, det kan være elektriske insektfangere, bekæmpelse af myre, snegle eller andet.

Kontakt os hvis I har spørgsmål, eller hvis I skulle ønske et tilbud fra os.