Nye produkter.

(31/03 - 2014)

Rottespærer. Sikre at rotter ikke har fri adgang til din bolig. Læs mere her..

Myrebekæmpelse. Nyt produkt til bekæmpelse af myrer. Læs mere her..

 

Hvad sker der ved svømmehallen?

(02/09 - 2011)

Det kan ligne renovering af svømmehallen i Nr. Nebel. Desværre har vi blot renoveret kloakken efter at der havde været rotter på besøg.

Læs mere her…

License to kill

(11/19 - 2010)

Vi er blevet autoriseret rottebekæmpere af by- og landskabsstyrelsen.

Vi kan desuden også tilbyde rottesikring. Rottesikring indebærer blandt andet at vi stiller giftstationer op og servicere dem. Vi servicere dem som reelt 5 gange om året, eller hvad der bliver lavet af aftaler i serviceaftalen.

Du kan læse meget mere her

Rotter i medierne

(08/19 - 2010)

Der er stigende fokus på rotter i medierne.

Her følger der tre videoer om rotteinfestioner fra TV2:
Rotte i Lidl HerningRotte i Lidl Herning – Del 2
Rotteinvasion i Café i Herning

Rotte lukker børnehave i flere uger

(04/28 - 2010)

Som bekendt er rotter meget genstridige, men én rotte har vist sig mere trodsig end de fleste. Før påske sneg rotten sig ind gennem et rør til Fynshave Børnehave i Augustenborg. Dette har betydet at børnehaven, til stor gene for personale og børn, er lukket på femte uge. Ydermere har man været nødsaget til at brække institutionens trægulv op og installere videoovervågning samt rottefælder.

Hvis man havde undladt at tillukke røret inden rotten bliver fanget, kunne man have installeret rottefælden WiseTrap fra N.E. Jørgensen A/S. På den måde kan man hurtigt og smertefrit dræbe den trodsige rotte.

Læs mere om episoden her: http://www.jv.dk/artikel/869344:Soenderborg–Sejlivet-rotte-lukker-boernehave-paa-femte-uge

Rotteproblemer i Viborg

(04/09 - 2010)

Rotter er et seriøst problem. Det måtte personalet på Sjørup Plejecenter i Viborg konstaterer forleden nat. På den natlige runde viste det sig nemlig, at en rotte havde forvildet sig ind til en ældre mand og bidt ham flere steder på kroppen.
Heldigvis handlede personalet hurtigt og en vagtlæge blev tilkaldt.

Dette kunne være endt meget værre, hvis der ikke blev handlet så resolut. Et rottebid kan nemlig resulterer i rottebidsfeber, som blandt andet kan indebærer blodforgiftning, sårinfektion og diverse bakteriesygdomme.

Denne episode kunne meget vel have været undgået, hvis plejecentret havde haft rottefælden WiseTrap fra N.E. Jørgensen A/S. Fælden virker ved at rottens bevægelse og kropsvarme registreres, fælden aktiveres og udskyder et bundt spyd med stor kraft. Derved sker aflivningen hurtigt og smertefrit. �

Læs mere om episoden i nedenstående artikler:

http://www.viborg-folkeblad.dk/article/20100405/VSF/100409921
http://www.viborg-folkeblad.dk/article/20100406/VSF/704069863

Serviceaftaler

(03/26 - 2010)

Vi har lavet serviceaftaler med flere virksomheder, som betyder at vi sætter en fælde i deres kloak og vedligeholder fælden.
Der er også virksomheder der har købt fælden af os, hvorefter vi servicerer fælden for dem.

Kontakt os for flere oplysninger.

Artikel i JydskeVestkysten

(03/09 - 2010)

“Ny fælde er rotternes fjende” var overskriften d. 8 marts 2010, da JydskeVestkysten i deres Varde sektion bragte en nyhed om vores elektroniske rottefælde, Wise Trap.

Klik her for at læse artiklen